Wanneer u een goede vochtabsorber nodig heeft, is dit zonder twijfel een van de beste op de markt. Het is direct beschikbaar, het kost niet veel geld en het kan de klus klaren. hij wordt ook geleverd in een handige kuip, zodat hij gemakkelijk kan worden meegenomen en geplaatst waar u maar wilt, zonder een probleem te zijn. Zelfs als je het op een locatie zoals de kelder van een huis plaatst, is het onopvallend genoeg dat het daar kan worden geplaatst zonder dat iemand het ooit merkt en het klopt zeker. Bovendien is het ongeparfumeerd, dus je hoeft je geen zorgen te maken over een of ander zwaar parfum dat de lucht doordringt elke keer dat je de kamer binnenloopt.

Oil Dri Quick Sorb

Dit is misschien niet het type vochtabsorber waar je in eerste instantie aan denkt, maar het is absoluut een zeer belangrijke. In werkelijkheid werkt het volgens exact hetzelfde principe als dat in de bovenstaande paragraaf. In dit specifieke geval is het ontworpen om rechtstreeks met olie te werken. Het kan worden gebruikt wanneer olie in contact is gekomen met vrijwel elk oppervlak en het werkt door het te combineren en het gemakkelijker te maken om die olie vervolgens op te scheppen en veilig weg te gooien. Het werkt heel goed voor iemand met een olielek in zijn auto, maar het werkt ook goed voor veel grotere lekkages.

silica

Dry-Packs Silicagel

Dit zijn de soorten verpakkingen die u vaak ziet in pakketten met droge goederen en zelfs in sommige vrij verkrijgbare medicijnen. Het idee is om vocht uit die specifieke producten te houden en dit wordt bereikt door deze silicagelpakketten rechtstreeks in dat product te plaatsen. Het pakket kan dan later worden verwijderd. Ze zijn erg effectief in het verwijderen van vocht, maar ze zijn ook gevaarlijk voor huisdieren en kinderen, dus als je kinderen of honden hebt die rondrennen, zorg er dan voor dat je niet per ongeluk een van deze achterlaat waar iemand het te pakken kan krijgen. Zorg ervoor dat u het gelpakket veilig weggooit wanneer u een product opent dat deze heeft. Evenzo, als u degene bent die het gelpakket gebruikt om vocht onder controle te houden, zorg er dan voor dat u het niet ergens achterlaat waar gemakkelijk toegang is voor iemand die gewond kan raken door het in te nemen.

 

Container Dri industrieel formaat

Dit is iets dat routinematig door bedrijven wordt gebruikt, dus als u weet dat een groot bedrijf het gebruikt om de producten die ze verzenden droog te houden, dan is dit iets dat goed voor u zal werken. Het kan worden gebruikt om alles droog te houden, dus als u iets opbergt en u wilt niet dat het door vocht wordt beschadigd, hoeft u alleen maar een van deze te pakken en in de doos met die items te plaatsen. Het wordt niet veel eenvoudiger dan dat. Je zou het kunnen zien als een supergroot silicagelpakket dat duidelijk op een veel grotere schaal werkt.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *